Dev Kripto Para Borsası Duyurdu: Kritik Token Dönüşümü Başlıyor!

Justin Sun’ın kripto para borsası Huobi’si, HT’yi HTX’e dönüştürmeye hazırlanıyor. Böylece borsa, merkezi olmayan yönetişim altında faydaları yeniden şekillendirerek önemli bir değişim geçiriyor. Bu arada, yakın tarihli bir basın açıklamasında özetlenen hareket, HTX DAO’nun (HTX) listelenmesi ve HT sahiplerinin tokenlerini gönüllü olarak takas etme seçeneği de dahil olmak üzere bir dizi değişikliği ortaya koyuyor.

Justin Sun’ın kripto para borsası Huobi’si HT evrimini tanıttı

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere, HTX’in basın açıklaması, bu kritik dönüşüm sürecini özetliyor. Buna göre HTX DAO’nun (HTX) borsa listesine girecek. Ayrıca borsa, HT sahiplerinden gönüllü olarak tokenlerini HTX’e dönüştürmelerini talep edecek. Kullanıcıların 22 Ocak 2024 tarihinden itibaren HTX hesaplarından HT’yi sorunsuz bir şekilde HTX’e dönüştürmeleri mümkün. Özellikle, dönüşüm süresi 20 Ocak 2025’e kadar uzun bir süre geçerli olacak. Bu da kullanıcılara geçiş yapmaları için geniş bir pencere sağlıyor.

Bu arada duyuruda, daha erken dönüşümlerin daha uygun bir dönüşüm oranı sağlayacağı vurgulanıyor. Bu hamle, kripto para alanında artan merkezi olmayan özerk kuruluşlar (DAO’lar) eğilimiyle uyumlu olup şeffaflığı ve kullanıcı yönetişimini artırıyor. Buna ek olarak, HTX DAO’nun HT’den dönüşümü, token sahipleri için bir dizi faydayı tetikliyor. HTX sahipleri için 2 Şubat 2024 tarihinden itibaren HT ile ilişkili mevcut faydalara sahip olacak.

Yeni token için borsa bazı avantajlar sağlayacak!

Önemli değişiklikler arasında “HT Kesintisi ile spot/futures ücretlerini azaltın” seçeneğinin kaldırılması ve “HTX Kesintisi ile ücretleri azaltın” seçeneğinin getirilmesi yer alıyor. Bu değişiklik, spot işlem ücretlerinde %25 indirim, vadeli işlem ücretlerinde %5 indirim vaat ediyor. Ayrıca, kripto para borsası HTX ile marjin kredi faizinde indirim sağlıyor.

Buna ilaveten, Prime üyelik seviyeleri artık HT yerine HTX tutmayla artacak. Ayrıca, Huobi ekosistemindeki varlıkların değerlemesinde bir paradigma değişikliğine işaret edecek. Duyuru ayrıca Rocket hesaplamalarında, küçük bakiye dönüşümlerinde ve HT varlıklarının otomatik transferinde yapılan değişikliklerin detaylarına da yer veriyor.

HTX listeleme takvimi

HT’nin HTX’e dönüştürülmesine HTX için stratejik bir listeleme programı eşlik ediyor. Kullanıcıların, 20 Ocak 2024 günü TSİ 09:00’dan itibaren HTX yatırmaları mümkün. Bu arada kripto para borsası, dönüşüm hizmetini 22 Ocak 2024 TSİ 11:00’dan itibaren kullanıma açacak. Böylece, HT sahiplerinin yeni token’a sorunsuz bir şekilde geçiş yapmasına olanak tanıyacak.

Sonraki aşamalar arasında HTX için P2P ticaretinin başlatılması, Earn ürünlerinin kullanılabilirliği, spot ticaret için listeleme ve para çekme hizmetlerinin başlatılması yer alıyor. Bu aşamalı geçiş, kullanıcılara HTX ile ilişkili gelişmiş özellikleri ve avantajları tanıtırken sorunsuz bir geçiş imkanı sağlıyor. Huobi Token, Justin Sun’ın liderliğinde bu evrimsel dönüşümden geçiyor. Kripto para topluluğu ise daha geniş piyasa üzerinde ortaya çıkan etkiyi bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul escort